Leoni Jansen & Govert Schilling Starry, Starry Night

De een weet alles van sterren en houdt van muziek. De ander leeft van de muziek en houdt van sterren. Govert Schilling en Leoni Jansen.

Ze kennen elkaar van Twitter. En ze bleken elkaar te liken. Ziedaar de oerknal van deze voorstelling. Starry, Starry Night is een kosmoscollege op muziek. Over sterren en planeten. Over ruimte en tijd. Over oneindig ver weg en verreweg het dichtste bij. Over geboorte, leven, liefde en dood. Fascinerende verhalen over het universum worden afgewisseld met sfeervolle liedjes over de nachtelijke sterrenhemel. Ook wij kunnen nu horen hoeveel muziek er zit in het heelal, en hoeveel heelal in de muziek. Dichterbij de hemel kun je niet komen.

met: Leoni Jansen en Govert Schilling | gitaar: Erik Rutjes | bas: Phaedra Kwant

Onlangs was Govert Schilling te gast in het radioprogramma Spraakmakers op NPO radio 1 om te vertellen over het theaterprogramma. U kunt het gesprek hier terugkijken en beluisteren >>


50% korting met uw Leest-Spaarpunten
Heeft u 975 spaarpunten (of meer) dan kost een kaartje voor deze voorstelling slechts € 9,75 (excl. ticketkosten). U vindt uw spaarpuntensaldo in uw account. Lees meer >>

www.leoni.nl
www.allesoversterrenkunde.nl

Reacties & Recensies


wo 30 jan 2019 20:30 uur Thermaflexzaal theatercollege € 20,05 Excl. € 0,85 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?
Extra's

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

theatercollege
za 19 jan 2019 / 20:15 uur Mr. Gerard Spong In Vertrouwen meer informatie
theatercollege
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden