Leoni Jansen & Govert Schilling Starry, Starry Night

De een weet alles van sterren en houdt van muziek. De ander leeft van de muziek en houdt van sterren. Govert Schilling en Leoni Jansen.

Govert Schilling en Leoni Jansen ontmoetten elkaar via Twitter. Al gauw bleek dat ze de liefde voor de sterren en muziek delen. Wat nou als ze daar samen eens een voorstelling over zouden maken? De kennis en vertelkunst van Govert, gecombineerd met de muziek van Leoni. Een theatercollege met muziek waarin fascinerende verhalen over het universum worden afgewisseld met sfeervolle liedjes over de nachtelijke sterrenhemel. In de zomer van 2017 traden ze al samen op in Middelburg, de stad waar de telescoop is uitgevonden en waar voor het eerst werd ontdekt hoe je die verre, mysterieuze kosmos dichterbij kunt halen. Nu zijn ze klaar om de rest van Nederland te laten delen in hun fascinatie voor het oneindige heelal. En om te laten horen hoe muzikanten van over de hele wereld keer op keer geïnspireerd zijn geraakt door de kosmos. Een programma over sterren en planeten, over ruimte en tijd, over oneindig ver weg en heel dichtbij, over geboorte, liefde en dood, over de knal in het heelal en de muziek van onze aarde. Een ding is zeker: de kosmos regeert! Altijd!

met: Leoni Jansen en Govert Schilling | gitaar: Erik Rutjes | bas: Phaedra Kwant

Onlangs was Govert Schilling te gast in het radioprogramma Spraakmakers op NPO radio 1 om te vertellen over het theaterprogramma. U kunt het gesprek hier terugkijken en beluisteren >>


50% korting met uw Leest-Spaarpunten
Heeft u 1000 spaarpunten (of meer) dan kost een kaartje voor deze voorstelling slechts € 10,- (excl. ticketkosten). U vindt uw spaarpuntensaldo in uw account. Lees meer >>

www.leoni.nl
www.allesoversterrenkunde.nl

Reacties & Recensies


wo 30 jan 2019 20:30 uur Thermaflexzaal theatercollege € 20,05 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

cabaret
vr 18 okt 2019 / 20:30 uur Arnout Van den Bossche Burn-out voor Beginners meer informatie
show
do 31 okt 2019 / 20:15 uur Fred van Leer Leer van Fred Live meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden