Kruistocht in spijkerbroek (7+) Nationaal Jeugd Musical Theater

Familiemusical naar het beroemde boek van Thea Beckman.

De familiemusical ‘Kruistocht in spijkerbroek’ is al vele jaren een dikke theaterhit. Het verhaal van Thea Beckman, over de vijftienjarige Dolf die via een tijdmachine in een middeleeuwse kruistocht van achtduizend kinderen belandt, is tijdloos en smullen voor iedereen vanaf zeven jaar. De voorstelling wordt gespeeld door het Nationaal Jeugd Musical Theater, ook bekend van ‘Oorlogswinter’ en ‘Peter Pan’. De Volkskrant in 2009: “Het beroemde verhaal is ook voor mensen die het boek nooit gelezen hebben goed te volgen.”

In deze nieuwe versie van Kruistocht in Spijkerbroek wordt de hoofdrol Dolf gespeeld door Rein van Duivenboden, bekend van MainStreet, Hart Beat en de Spa. Rein en verschillende andere bekende acteurs staan op het podium met iedere voorstelling 60 kinderen van het NJMT, waaronder de Tilburgse Noah Meertens, die de rol van Ties speelt.

www.kruistochtinspijkerbroek.nl

geen kortingen

Reacties & Recensies


zo 14 okt 2018 14:30 uur Rabozaal jeugd en familie € 19,00 Excl. € 0,85 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

jeugd en familie
vr 22 mrt 2019 / 19:30 uur Alone@Home (van 8-88) Joep Onderdelinden, Eddy B. Wahr, Merel Pauw e.a. meer informatie
cabaret
wo 19 dec 2018 / 20:15 uur Peter Heerschop De Minister van Enthousiasme (try-out) meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden