Klapstoel Kabaret mmv Thijs van de Meeberg en duo Vlamousse

Slechts 50 plaatsen per voorstelling​ beschikbaar (max. 2 kaarten per adres)

Eindelijk weer even live genieten van een cabaret-uitje waarbij de gulle lach mag regeren!

Het idee van Klapstoel Kabaret is geboren tijdens de coronacrisis. De artiesten zouden op het podium van een mobiele trailer spelen en het publiek zou een eigen klapstoel meenemen. De uitvoering in De Leest wordt echter een beetje anders. U hoeft geen klapstoel mee te nemen (wij zetten een comfortabele stoel voor u klaar en waarborgen de 1,5 meter afstand tot de overige gasten) en de artiesten spelen op het podium van de kleine zaal. De naam Klapstoel Kabaret vinden wij zo leuk, die blijft daarom hetzelfde!

U maakt op 5 juli kennis met  gloednieuw materiaal van cabaretier Thijs van de Meeberg en het cabaretduo Vlamousse.

Vlamousse staat voor Brigitte van Bakel en Maya van As die na hun afstuderen aan de Koningstheateracademie besluiten samen verder te gaan. In 2019 wint het duo de allereerste Studentenjuryprijs van het Leids Cabaret Festival. Het Leidsch Dagblad omschrijft hen aan de hand daarvan als ‘schaamteloos grappige energiebommetjes die prikken op gevoelige plekjes’. Vlamousse benoemt totdat er niks meer te benoemen valt. ‘Maak het bespreekbaar’, is het credo. Geen onderwerp te pijnlijk of ze smijten het op tafel.

Thijs van de Meeberg stond al een aantal keer op het podium van De Leest. Hij won in 2015 de jury en publieksprijs van het Leids Cabaret Festival en in 2018 het Stijgend Applaus Stipendium. Hij was columnist bij Frits! de stadsglossy van Eindhoven en samen met Remy Evers vormt hij de theatergroep Un, Dos, Stress. De Volkskrant noemde hem ‘een fijne Freek de Jonge light’ en Theaterkrant schreef: ‘Thijs van de Meeberg plakt een brede grijns op je gezicht die er in anderhalf uur niet meer af hoeft.’

Programma:

  • De Leest is vanaf 13.00 uur geopend. De horeca is voor aanvang van de voorstelling geopend (horeca bij ontvangst voor eigen kosten. Indien men nog koffiebonnen heeft, kunt u deze gebruiken).
  • Zaal geopend vanaf 13.40 uur
  • Aanvang voorstelling: 14.00 uur
  • Einde voorstelling: 15.20 uur
  • Aansluitend drankje (behorend bij het kaartje) in de foyer en brasserie

Reacties & Recensies


zo 5 jul 2020 14:00 - 15:20 uur Thermaflexzaal cabaret € 5,00 Excl. € 0,90 ticketkosten (bij filmkaarten zijn GEEN ticketkosten. Worden automatisch verwijderd aan einde bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

cabaret
za 19 sep 2020 / 20:15 uur Marco Lopes Wees blij meer informatie
cabaret
wo 3 feb 2021 / 20:15 uur Yentl en de Boer Lacrimosa meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden