Karin Bruers en Nol Havens Bruers haalt uit

Karin Bruers slaat om zich heen.

Karin Bruers is terug in het theater met een nieuwe solo. Nou ja, solo. Haar muzikant, chauffeur en persoonlijk entertainer Nol Havens zorgt ervoor dat het niet helemaal uit de hand loopt, dat ligt altijd op de loer bij Karin. Want de cabaretière haalt weer stevig uit naar alles en iedereen. Maar of het iets uithaalt, weet ze niet.

'een soort vrolijk raadsel...Tussen de [verrassende] grapjes door vertelt ze een serieuzer verhaal. Als tegenwicht voor haar chaotische activisme heeft Bruers de hulp ingeschakeld van Nol Havens, bekend van VOF de Kunst...ontzettend charmant met zijn tweeën. Bruers laat in Tilburg zien wat ze in huis heeft, en dat schept vertrouwen.' ★★★★ Theaterkrant

Karin op tv: Op zondag 22 april jl. heeft het televisieprogramma Kruispunt een item over Karin Bruers uitgezonden. Karin is erg sociaal betrokken. Dit aspect komt ook terug in haar voorstelling. Je kunt de volledige aflevering hier bekijken >>

Deze voorstelling is verplaatst van vrijdag 16 maart naar zaterdag 22 september, vanwege vermoeidheidsklachten van Karin Bruers. Het publiek wordt hierover geïnformeerd.

www.karinbruers.nl
www.nolhavens.nl

inclusief pauzedrankje

Reacties & Recensies


za 22 sep 2018 20:15 - 21:45 uur Rabozaal cabaret € 21,50 Excl. € 0,85 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

cabaret
di 19 feb 2019 / 20:15 uur Paulien Cornelisse Om mij moverende redenen meer informatie
cabaret
wo 20 feb 2019 / 20:30 uur Jan Beuving Rotatie meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden