Kanjerconcert Duo Ebano: Marco Danesi (klarinet) en Paolo Gorini (piano)

Kinderprijs t/m 12 jaar € 4,60

Tijdens deze concerten krijgen jonge, talentvolle musici, die aan het begin van hun carrière staan, de kans podiumervaring op te doen. Onze vaste presentator Bart de Graaf zorgt voor een kennismaking met ‘de mens achter de musicus’. Elk seizoen wordt door het publiek een winnaar gekozen, die een door de sponsors beschikbaar geldbedrag in ontvangst mag nemen. Op zondag 14 januari concerteert Duo Ebano bestaande uit Marco Danesi (klarinet) en Paolo Gorini (piano).

Duo Ebano is tot stand gekomen op het G. Verdi-conservatorium in Milaan tijdens de studie bij Mr. Mauro Bonifacio. Het duo nam deel aan het Aurora Festival (Zweden) door optreden en deelname aan de masterclass van Yehuda Gilad, professor aan Colburn (USA) an Phillip Graffin.

Duo Ebano nam deel aan de Internationale Stichting Masterclass in Apeldoorn met Charles Neidich en Pascal Devoyon. Ook speelden zij op festivals zoals ‘Classical Skyline’ en ‘Suono e Immagine’ en andere internationale festivals (‘Milano Musica’, ‘Milano Classica – palazzina liberty’). In 2015-2016 speelde het duo in Nederland in verschillende zalen zoals het Concertgebouw en het Muziekgebouw in Amsterdam en De Doelen Theater in Rotterdam.

Duo Ebano wint finale Storioni Toonzaal Competitie >>

PROGRAMMA
11.15 uur    Prélude | Felix van Gestel (piano)
11.30 uur    Deel 1 concert en interview
12.05 uur    Pauze
12.15 uur    Vervolg concert | informeel samenzijn
12.45 uur    Einde concert

SERIEVOORSTELLING: Deze voorstelling maakt onderdeel uit van de serie KANJERS - JONG TALENT IN DE LEEST. Dat zijn drie klassieke concerten door jonge, talentvolle musici voor één aantrekkelijke prijs, namelijk € 18,- p.p. (i.p.v. € 22,50) Bekijk de serie >>

inclusief koffie/thee

Reacties & Recensies


zo 14 jan 2018 11:15 - 13:15 uur Thermaflexzaal klassieke muziek € 8,35 Excl. € 0,85 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

toneel
wo 16 jan 2019 / 20:15 uur Genoeg nu over jou! Peter Tuinman, Ingeborg Elzevier, Annick Boer meer informatie
cabaret
wo 16 jan 2019 / 20:30 uur Matroesjka Brainwash meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden