Johan Derksen Keeps The Blues Alive - met afterparty Johan Derksen, The Clarks e.a.

Flamboyante tv-persoonlijkheid een zijn passie: de blues.

Muziekkenner Johan Derksen duikt in de geschiedenis van de blues. Via de katoenvelden van Amerika en blueslegendes als John Lee Hooker, Muddy Waters en B.B. King waaide de muziek via Engeland – Rolling Stones, Them, The Animals – in de jaren zestig over naar ons land. Dat leverde prachtige bands op als Cuby + Blizzards en Livin’ Blues. Met dit concert houdt Derksen met de beste blueszangers en -muzikanten van ons land ‘The Blues Alive’.

met o.a.: The Clarks, A.J. Plug, Kat Riggins, Erwin Java, Roel Spanjers, Theo van Es, Michel van Dijk en Big Pete

Expositie Museum RockArt in de foyer
Voor en na de voorstelling wordt een expositie opgesteld door Museum RockArt. De expositie bestaat uit bijzondere affiches, gitaren, cd's, lp's en boeken uit de Nederlandse popgeschiedenis vanaf de jaren 50 tot heden.

www.keepsthebluesalive.nl

inclusief pauzedrankje

Afterparty in de Thermaflexzaal
Na afloop van de voorstelling van 'Johan Derksen keeps the blues alive' vindt er in de Thermaflexzaal een blues-afterparty plaats. De Bluesox uit Tilburg zullen daar nog circa een uur optreden. Lekker met een drankje in uw hand genieten van dit swingende staconcert.
BlueSox speelt blues, maar dan anders: een opzwepende mix van blues en rhythm&blues, vol met shuffles en boogies. Maar de band is niet te flauw om ook latin en funky  invloeden te verwerken in de nummers. Bijzonder is de aandacht voor de arrangementen van de nummers.
BlueSox brengt opvallend sterke eigen nummers en wisselt deze af met eigen interpretaties van ander werk. Het repertoire zit vol verrassingen, loeistrak uitgevoerd en swingend. Voor meer informatie: www.bluesox.nl

Reacties & Recensies


za 3 nov 2018 20:15 - 22:55 uur Rabozaal muziek € 25,00 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

muziek
vr 27 sep 2019 / 20:15 uur Waylon My Heroes have always been cowboys meer informatie
muziek
do 3 okt 2019 / 20:30 uur Sound of Silence - The Story of Simon & Garfunkel Joost Botman en Niels van der Gulik meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden