Jeroen van Veen (piano) Erik Satie (ligplaatsen)

U kunt er voor kiezen om het concert liggend op uw eigen matje bij te wonen, of 'gewoon' vanaf de tribune. Wilt u een zitplaats, bestel dan via deze link. Wilt u een ligplaats, dan kunt u deze link gebruiken.

Winnaar van de NPO Radio 4 Prijs 2016. Jeroen van Veen kreeg de prijs voor zijn inzet om klassieke muziek toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Lees meer >>

Ter ere van het 150ste geboortejaar van de Franse componist Erik Satie brengt pianist en componist Jeroen van Veen een middagvullend programma met bekende werken van Satie, zoals de Gymnopédies, Gnossiennes en Sarabandes. De langzame muziek heeft een sterk meditatief karakter en over sommige werken gaat zelfs het verhaal dat deze ook helend zouden werken bij ziekte. Een muziekprogramma om even helemaal tot rust te komen, Slow Music ten top!

www.ligconcert.nl

Reacties & Recensies


zo 12 feb 2017 15:00 uur Thermaflexzaal klassieke muziek € 17,00 Excl. € 0,85 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

toneel
di 16 okt 2018 / 20:15 uur Judas Naar de bestseller van Astrid Holleeder meer informatie
muziek
wo 17 okt 2018 / 20:30 uur Simon & Garfunkel Acoustic Sounds of Silence meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden