Jan Beuving Rotatie

Neerlands Hoopwinnaar Jan Beuving terug met nieuw programma.

Wiskundige Jan Beuving kreeg voor zijn bejubelde programma ‘Raaklijn’ de Neerlands Hoop. Nu is hij terug met ‘Rotatie’. Een rotatie is een wiskundige draai. En dat doet Jan: hij geeft een wiskundige draai aan de dingen. In een gloednieuw ruitjesoverhemd en met Tom Dicke aan de vleugel, tolt de logica in zijn zinnen en maakt de taal pirouettes in zijn liedjes.

'Met wiskundige begrippen probeert Jan Beuving in zijn ijzersterke nieuwe show Rotatie greep te krijgen op de wereld. Hij is origineel, grappig en ontroerend. En er zitten ongelooflijk veel perfecte liedjes in...prachtige composities van pianist Tom Dicke.' ★★★★★ NRC (Lees de volledige recensie hier).
‘Schitterend programma. Knappe grappen en puntgave liedjes. Prachtig van taal en mooi gezongen.’ ★★★★ de Volkskrant (Lees de recensie hier).
‘Een wiskundige waar je naar blijft luisteren. […] Mooie warme melodieën van Tom Dicke.’ ★★★★Trouw (Lees de recensie hier).

Interview met Jan in de Volkskrant >>

tekst en spel: Jan Beuving | muziek: Tom Dicke

www.janbeuving.nl

Reacties & Recensies


wo 20 feb 2019 20:30 - 22:00 uur Thermaflexzaal cabaret € 17,50 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

show
wo 20 nov 2019 / 20:15 uur Showponies 2 De Alex Klaasen Revue meer informatie
cabaret
vr 22 nov 2019 / 20:15 uur Pieter Derks Voor wat het waard is meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden