ISH Dance Collective Listen Up!

Live hoorspel door drie bekende beatboxers.

Zijn robots straks slimmer dan mensen? En als dat zo is, is dat dan erg? Daar gaat de interactieve voorstelling Listen Up! van ISH - Dance Collective over, gebaseerd op het beroemde radiohoorspel ‘War of the Worlds’ uit 1968. 

Kunstmatige intelligentie
Kunstmatige intelligentie is dé nieuwe hype in technologie-land. Het is overal te vinden zoals in Siri en Google Assistent. Maar wat gebeurt er als deze technologie zo slim wordt dat het ons leven voorgoed zal veranderen? In ‘Listen Up!’ ontwikkelen drie wetenschappers hun eigen stem assistent AZLA (Artificieel Zelf Lerend Algoritme) met als doel het leven een stuk aangenamer te maken. Het publiek speelt mee als investeerder en bepaalt wat de robot allemaal kan.

De wetenschappers worden gespeeld door beatboxer, stemkunstenaar en ISHer Abdelhadi Baaddi en zijn collega-beatboxers Joost Maaskant en Daniel Mandolini. Al het geluid in de show wordt live door hun stemmen geproduceerd. Versterkt door vooruitstrevend 4D-geluid zullen de drie bekende stemkunstenaars, ondersteund door vocale soundscapes, effecten en muzikale composities, het middelpunt zijn van een uitdagende performance.

“Het is uniek en leerzaam, met drie mannen die duidelijk hun hart en ziel in deze voorstelling hebben gelegd.” ★★★★☆ Ilovetheater

Deze voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar.

regie: Abdelhadi Baaddi | dans en spel: Abdelhadi Baaddi, Joost Maaskant (Maask) en Daniel Mandolini (Mando)

Let op: alleen staanplaatsen!

www.ishdancecollective.com

geen kortingen

 

Reacties & Recensies


do 1 nov 2018 19:30 - 20:30 uur Thermaflexzaal bijzonder € 18,50 Excl. € 0,85 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

musical
do 2 mei 2019 / 20:15 uur Marvellous Tarikh Janssen, Keja Kwestro, Rogier in 't Hout e.a. meer informatie
muziektheater
wo 24 apr 2019 / 20:15 uur Casablanca Stefan Rokebrand, Jamie Grant e.a. meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden