Ibérica de Danza Carmen vs Carmen

Zinderende dansproductie vol Spaans temperament.

Het internationaal geroemde Ibérica de Danza steekt op fenomenale wijze het Spaanse danscultuurgoed in een moderne jas. Onder aanvoering van choreograaf Manuel Segovia en zijn partner Violeta Ruiz vermengt het gezelschap klassiek Spaans ballet, flamenco, folk en moderne dans. Met ‘Carmen vs Carmen’, op meeslepende muziek van Bizet en Albéniz, zet de groep een zinderende productie vol zuidelijk temperament op de planken. Rode draad is de vrouw, met haar passie, haar streven naar vrijheid en haar rol als draagster van nieuw leven.

Inleiding: Wilt u meer weten over deze voorstelling? Bezoek dan de inleiding. Hierin geeft de regisseur of een van de acteurs een toelichting op de voorstelling en het werkproces. Toegang: € 1,50 p.p. (voor Vrienden gratis) | Aanvang: 19.15 uur. Reserveren is gewenst.

www.ibericadedanza.com

inclusief pauzedrankje

Reacties & Recensies


wo 15 nov 2017 20:15 - 21:35 uur Rabozaal dans € 29,85 Excl. € 0,85 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

bijzonder
do 1 nov 2018 / 19:30 uur ISH Dance Collective Listen Up! (12+) meer informatie
dans
vr 23 nov 2018 / 20:15 uur Introdans Moderne Meisjes meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden