Tisjeboy Jay Het Tijdelijke Abnormaal

In verband met de coronamaatregelen kunnen wij een beperkt aantal bezoekers per voorstelling ontvangen, dus wacht niet te lang met het boeken van kaarten. Klik hier voor de meest actuele informatie over het bestellen van theaterkaarten en het veilig bezoeken van ons theater in coronatijd.


Debuut van voormalig Temptation Island-verleider

Zijn internetfilmpjes trekken honderdduizenden bezoekers, hij maakte furore als verleider in het tv-programma ‘Temptation Island’ en hij stond nu in de startblokken voor de volgende uitdaging. Nu zijn debuutshow ‘Van het Net naar het Doek’ abrupt tot stilstand is gekomen presenteert Tisjeboy Jay (Jay Francis) ‘Het Tijdelijke Abnormaal.’ Een theatershow waarin hij je meeneemt in zijn leven tijdens het door corona ontstane ‘tijdelijke abnormaal’. Jay is een tikkeltje grofgebekt, neemt geen blad voor de mond maar heeft een goede kijk op het leven. Zijn drijfveer is positiviteit verspreiden in een vaak nogal negatieve wereld. Zijn motto luidt dan ook als volgt ‘als jij lacht, lach ik ook’.

www.tisjestore.com

inclusief drankje


In verband met de aangescherpte coronamaatregelen vanuit de overheid hebben wij helaas moeten besluiten deze voorstelling opnieuw te verplaatsen naar een latere datum. De voorstelling is verplaatst naar deze datum. Bezoekers met kaarten zijn per mail geïnformeerd.

Reacties & Recensies


vr 19 feb 2021 21:00 uur Rabozaal bijzonder € 25,00 Excl. € 0,90 ticketkosten (bij filmkaarten zijn GEEN ticketkosten. Worden automatisch verwijderd aan einde bestelproces) ?
Extra's
 • € 7,00 Hartig Bakje

  Bourgondische hapjes
  broodjes, met
  bieten/geitenkaas
  komijn/mosterd/dille
  rode wijn/salami
  Mini snackjes, zoals
  mini​ worstenbroodje
  olijven of mozzarella-spiesje

 • € 4,50 Zoetig Bakje

  Heerlijke zoetigheden, zoals
  macaron
  mini muffin
  mini brownie
  bonbon

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

bijzonder
vr 12 feb 2021 / 21:00 uur Co With The Flow Theatertour meer informatie
theatercollege
do 11 mrt 2021 / 19:00 uur Diederik Jekel Orde in de chaos meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden