Senioren Toneel Waalwijk Het is nooit te laat om een nieuw straatje in te slaan

In de nieuwe toneelvoorstelling van STW wordt u meegenomen naar een kleedkamer. Dit is de plek waar een dansgroep samenkomt en zich voorbereid op een spannend moment: de première! Over een paar uur is het moment daar en treden zij op voor een volle zaal. Maar voor het zover is moet er nog van alles gebeuren. Choreograaf Charlie was absoluut niet tevreden over de generale repetitie en wil daarom extra repeteren. Hier is niet iedereen blij mee.

In deze grappige, muziekale en soms ontroerende voorstelling wordt veel gedanst, maar ook getwijfeld. Is er is nog tijd om het roer om te gooien? Om een nieuw straatje in te slaan? Kies je voor wat je zelf wil? Of voor wat er van je verwacht wordt?

Ben je benieuwd of de dansvoorstelling door zal gaan? Kom dan kijken naar "het is nooit te laat om een nieuw straatje in te slaan"!

Reacties & Recensies


zo 19 mei 2019 14:00 uur Thermaflexzaal uit de regio € 10,00 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

uit de regio
za 7 sep 2019 / 19:00 uur Waalwijks Theater Festival 2019 Eenakters gespeeld door 5 Brabantse verenigingen meer informatie
uit de regio
za 28 sep 2019 / 20:15 uur Operaconcert Liedertafel Oefening en Vermaak meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden