Hairspray Musicalklas Dr. Mollercollege

Tracy Turnblad is een vrolijke meid uit Baltimore. Elke dag kijkt ze na school samen met haar vriendinnen Penny en Jenny naar haar favoriete televisieprogramma The Corny Collins Show. Het is een droom voor Tracy om ooit deel te nemen aan deze zang- en dansshow. Echter moet je dan wel voldoen aan de visie van Velma, de manager van het programma. Tracy past niet echt in dit plaatje maar geeft niet op! Als er op een dag opnames van de dansshow plaatsvinden op haar school grijpt ze haar kans. Samen met haar nieuwe vrienden gaat ze de uitdaging aan. Zal het haar lukken om haar dromen te verwezenlijken? En wie is die leuke jongen met de naam Link?

Dinsdag om 13.30 uur en woensdag om 10.30 uur zijn de voorstellingen voor de leerlingen.
Dinsdagavond om 19.30 uur is de voorstelling voor ouders en andere belangstellenden.

Kaartjes
Een kaartje voor deze voorstelling kost 5 euro. Leerlingen en ouders kunnen tot en met 14 mei 2018 aan mevrouw D. Stabel (d.stabel@drmollercollege.nl) doorgeven hoeveel kaartjes ze willen bestellen. Na 14 mei kunnen de kaartjes alleen nog via De Leest besteld worden, ze worden dan iets duurder omdat er boekingskosten bij komen.

Reacties & Recensies


di 29 mei 2018 19:30 - 20:30 uur Rabozaal uit de regio € 5,00 Excl. € 0,85 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

uit de regio
do 28 mrt 2019 / 20:15 uur Maak het nou! Musicalvereniging Next meer informatie
uit de regio
zo 31 mrt 2019 / 14:00 uur DichterBijWaalwijk Finale gedichtenwedstrijd meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden