Philippe Geubels Geubels en de Hollanders (try-out tv-programma)

LET OP! Philippe wil spelen in de kleine zaal, waardoor er slechts 180 kaartjes te koop zijn. Geïnteresseerden konden zich op maandag 21 oktober tussen 12.00 en 13.00 uur op de wachtlijst plaatsen. Het inschrijven voor de wachtlijst is gesloten. Om 16.00 uur hebben alle gelukkigen bericht ontvangen met daarin een betaallink. Deze dient binnen 48 uur betaald te worden. Na deze periode vervalt de reservering automatisch. Degenen die worden uitgeloot, ontvangen geen bericht.

Nederlanders opgelet! Philippe Geubels, de grappigste Vlaming van dit moment, komt naar de theaters... speciaal voor ons... met een programma over ons!
De hele wereld kent onze tulpen en "tradities" zoals het gedoogbeleid. Maar hoe kijkt Philippe daar tegenaan? Nou, door zijn kenmerkende zwarte bril en met gortdroge humor natuurlijk! Neem een kijkje in de spiegel die hij ons voorhoudt, want het is gegarandeerd een spiegel om om te lachen.

www.philippegeubels.be

Reacties & Recensies


do 28 nov 2019 20:30 - 22:20 uur Thermaflexzaal cabaret € 15,00 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

cabaret
za 7 dec 2019 / 20:30 uur Ronald Snijders Groot Succes 2 meer informatie
cabaret
di 10 dec 2019 / 20:15 uur Rob Scheepers Scheepers checkt uit meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden