Philippe Geubels Geubels en de Hollanders (try-out tv-programma)

LET OP! Philippe wil spelen in de kleine zaal, waardoor er slechts 180 kaartjes te koop zijn. Geïnteresseerden konden zich op maandag 21 oktober tussen 12.00 en 13.00 uur op de wachtlijst plaatsen. Het inschrijven voor de wachtlijst is gesloten. Om 16.00 uur hebben alle gelukkigen bericht ontvangen met daarin een betaallink. Deze dient binnen 48 uur betaald te worden. Na deze periode vervalt de reservering automatisch. Degenen die worden uitgeloot, ontvangen geen bericht.

Nederlanders opgelet! Philippe Geubels, de grappigste Vlaming van dit moment, komt naar de theaters... speciaal voor ons... met een programma over ons!
De hele wereld kent onze tulpen en "tradities" zoals het gedoogbeleid. Maar hoe kijkt Philippe daar tegenaan? Nou, door zijn kenmerkende zwarte bril en met gortdroge humor natuurlijk! Neem een kijkje in de spiegel die hij ons voorhoudt, want het is gegarandeerd een spiegel om om te lachen.

www.philippegeubels.be

Reacties & Recensies


do 28 nov 2019 20:30 - 22:20 uur Thermaflexzaal cabaret € 15,00 Excl. € 0,90 ticketkosten (bij filmkaarten zijn GEEN ticketkosten. Worden automatisch verwijderd aan einde bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

cabaret
zo 5 jul 2020 / 14:00 uur Klapstoel Kabaret mmv Thijs van de Meeberg en duo Vlamousse meer informatie
cabaret
vr 11 sep 2020 / 20:30 uur Gek van Paarden MK de Manvan meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden