Peter Faber & Gerhardt Into The Ballroom

Hitsige hits, sterke verhalen en vlijmscherpe muziek uit de jaren vijftig.

‘Into the Ballroom’ wordt een swingende avond vol hitsige hits, sterke verhalen en vlijmscherpe muziek uit de jaren vijftig. Rode draad is het verhaal van Suzy, een graag geziene gast op de ballroomfeesten in die tijd. Ze kan dansen als de beste en sjanst erop los. Suzy is sexy, vrolijk en geliefd bij iedereen. Maar ze heeft ook een duistere kant. Op een avond in de ballroom gaat het volledig mis. Aan de hand van liedjes volg je het verhaal van Suzy en de excentriekelingen die haar omringen. Een opzwepende band, bestaande uit de crème de la crème van de Nederlandse muziekscene in Nederland – onder meer bekend van het theaterspektakel ‘Het Pauperparadijs’ – speelt alsof zijn leven ervan afhangt. Kom dansen! Kom sjansen! Of ontspan in het rode pluche en laat je overweldigen.

spel: Peter Faber | zang: Gerhardt

50% korting met uw Leest-Spaarpunten
Heeft u 1000 spaarpunten (of meer) dan kost een kaartje voor deze voorstelling slechts € 10,- (excl. ticketkosten). U vindt uw spaarpuntensaldo in uw account. Lees meer >>

www.dezee.nl

Reacties & Recensies


do 24 jan 2019 20:30 uur Thermaflexzaal muziek € 20,05 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

muziek
do 24 okt 2019 / 20:15 uur List, Shaffy & Piaf Renée van Wegberg e.a. meer informatie
muziek
vr 25 okt 2019 / 20:30 uur Swingin' in New Orleans The Legends ft. Michael Varekamp meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden