Fien & Teun Feest op de boerderij! (2+)

Kinderprijs t/m 12 jaar € 16,85

Oer-Hollandse familievoorstelling vol vrolijke muziek.

Het vrolijke boertje en boerinnetje Fien en Teun, dagelijks te zien op RTL Telekids, beleven ook in deze oer-Hollandse muzikale familievoorstelling allerlei avonturen op de boerderij, samen met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond. Een leerzame en humoristische show, vol vrolijke muziek. Sita Vermeulen, die inmiddels diverse musicals op haar naam heeft staan, zal de rol van vertelster vertolken in deze interactieve familievoorstelling.

Voor en na de voorstelling kunnen de kinderen zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ en op de foto met Fien en Teun.

Boerderij Experience
Hoe voelt de vacht van een koe? Of een schaap? Tijdens de Boerderij Experience kunnen kinderen de imitatievacht van vier houten dieren aaien. Naast deze leuke ontdekkingsactiviteit is er ook een kleurhoek vol met tekeningen en tijd voor de kinderen om zich te laten schminken. Alles natuurlijk geheel in de stijl van Fien & Teun. Tot slot kunnen de kinderen met twee grote Fien & Teun-vloerpuzzels aan de slag. Lukt het ze om de stukjes groenten op de juiste plek in de moestuin te plaatsen?

www.fienenteun.nl

 

 

 

za 20 jan 2018 14:00 - 15:00 uur Rabozaal jeugd € 20,35 all-in prijs ?

Wellicht ook interessant voor u

jeugd
zo 21 jan 2018 / 14:30 uur De GVR (6+) Ila van der Pouw meer informatie
dans
di 23 jan 2018 / 19:30 uur De Notenkraker Ballet van de Staatsopera van Tatarstan meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden