Moord in De Leest - Editie: Circus Circus Escaperoom en Cluedo in één!

LET OP! In verband met de aangescherpte coronamaatregelen vanuit de overheid kan 'Moord in De Leest' niet doorgaan op vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober. Het moordmysterie is verplaatst naar vrijdag 11 en zaterdag 12 december. Bezoekers met kaarten zijn per mail geïnformeerd.

 

Samen met een team van minimaal twee en maximaal vier personen probeer je uit te zoeken wie deze avond de dader is. Durf jij het aan? 
Prijs incl. drankje en heerlijke borrelhapjes!
Let op! Bestel als team uw kaarten (2-4 personen)


In verband met de huidige coronamaatregelen kunnen wij een beperkt aantal bezoekers per voorstelling ontvangen, dus wacht niet te lang met het boeken van kaarten!

Om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen, hebben we een aantal maatregelen getroffen:

  • Bestel uw tickets (maximaal 4 per account) bij voorkeur online. De theaterkassa is 's avonds gesloten. Openingstijden theaterkassa>>
  • U mag met uw huishouden of met twee personen naast elkaar zitten. Komt u met meer dan twee personen buiten uw huishouden, dan dient u altijd 1,5 meter afstand te bewaren, met uitzondering van kinderen t/m 12 jaar

Bekijk hier alle maatregelen van ons 1,5 meter protocol


Escaperoom en Cluedo in één!

Een moordmysterie, dat klinkt spannend en geheimzinnig tegelijk. Sterker nog: dat is het ook! Ben je goed met puzzels en met codes? Kun je ook logisch nadenken? En schuilt er een rechercheur in je? Dan zou jij deze avond wel eens de ‘Moord in De Leest – Circus Circus’ op kunnen lossen. Dit avondvullende spel is een soort Cluedo en Escaperoom in één, maar dan aan een tafel mét borrelhapjes. Samen met een team van minimaal twee en maximaal vier personen probeer je uit te zoeken wie deze avond de dader is. Durf jij het aan?

Let op! Reserveer voor minimaal 2 tot maximaal 4 personen. U wordt met uw eigen samengestelde team aan 1 tafel geplaatst.

www.createstudios.nl

inclusief hapjes en drankje | geen korting

Reacties & Recensies


za 12 dec 2020 19:00 uur Thermaflexzaal bijzonder € 32,50 Excl. € 0,90 ticketkosten (bij filmkaarten zijn GEEN ticketkosten. Worden automatisch verwijderd aan einde bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

bijzonder
do 5 nov 2020 / 19:30 uur Aaf Brandt Cortius Welkom bij mijn zielige jeugd meer informatie
bijzonder
vr 20 nov 2020 / 19:30 uur Bram Bakker Opgebrand meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden