Een goed mens - een thrillerkomedie (try-out) Victor Reinier en Jules Croiset

CJP-prijs: € 22,60 (excl. € 0,85 ticketkosten)

Thrillerkomedie met 


Publiekslieveling Victor Reinier, afgelopen seizoen te zien in de komedie Roem en al jaren hoofdrolspeler in de populaire televisieserie Flikken Maastricht, speelt in deze nieuwe thrillerkomedie gechreven door Flip Broekman. De regie is in handen van Johan Doesburg, voormalig artistiek leider van Het Nationale Toneel.

Aart Staartjes zou de andere hoofdrol vertolken, maar vanwege gezondheidsredenen zag hij zich onlangs genoodzaakt deze rol terug te geven. Hij maakt het overigens goed maar is niet fit genoeg. Gelukkig vond Jules Croiset het meteen een prachtig stuk en wil hij dit graag met Victor Reinier spelen. 

Een dokter krijgt aan het eind van zijn leven bezoek van een man, die niet van plan is ooit nog te vertrekken. Samen bespreken zij hun verwachtingen van het leven en waarom er zoveel anders is verlopen dan de bedoeling was. Is de jongere man naïef of is de oude dokter cynisch? Of komen ze er samen achter dat hun leven helemaal niet zo mislukt is? Waarom blijft de jongere man en wat hebben de twee mannen met elkaar gemeen? Een intrigerende thrillerkomedie, die velen een spiegel voorhoudt.

tekst: Flip Broekman | regie: Johan Doesburg | spel: Victor Reinier en Jules Croiset

Over Jules Croiset
Jules Croiset (1937) begon op 17-jarige leeftijd aan het theatervak. Sindsdien heeft hij bij alle grote theatergezelschappen diverse toonaangevende rollen gespeeld in stukken van o.a. Shakespeare, Sophocles, Feydeau, Tsjechov, Vondel, Albee en Yasmina Reza. Voor zijn titelrol in Platonov van Tsjechov ontving hij in 1979 de Louis d’Or. Zijn laatste grote rollen aan het Nederlandse toneel waren in 2003 bij het Nationale Toneel (De Dood van een Handelsreiziger) in 2014 bij Bostheater (De Verleiders), bij Hummelinck Stuurman Theaterproducties in Karakter van Bordewijk (2010) en BINT van dezelfde schrijver (2016). Momenteel is hij te zien in Het hout bij Internationaal Theater Amsterdam.

Inleiding: Wilt u meer weten over deze voorstelling? Bezoek dan de inleiding. Hierin geeft de regisseur of een van de acteurs een toelichting op de voorstelling en het werkproces. Toegang: € 1,50 p.p. (voor Vrienden gratis) | Aanvang: 19.15 uur. Reserveren is gewenst.

50% korting met uw Leest-Spaarpunten
Heeft u 1415 spaarpunten (of meer) dan kost een kaartje voor deze voorstelling slechts € 14,15 (excl. ticketkosten). U vindt uw spaarpuntensaldo in uw account. Lees meer >>

www.hummelinckstuurman.nl

inclusief pauzedrankje

Reacties & Recensies


wo 20 feb 2019 20:15 uur Rabozaal komedie € 28,30 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

uit de regio
do 7 nov 2019 / 20:15 uur Bleeke Bet Toneelvereniging OOG meer informatie
komedie
do 19 dec 2019 / 20:15 uur De Verleiders Female Jelka van Houten, Susan Visser e.a. meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden