Driving Miss Daisy Anne Wil Blankers en Edwin Jonker

"Acteerwerk van het hoogste niveau" ★★★★★ (AD/Brabants Dagblad)

Wanneer de Joodse weduwe Daisy Werthan (Anne Wil Blankers) haar auto total loss rijdt, huurt haar zoon Hoke Colburn (Edwin Jonker) in als chauffeur. Tot afgrijzen van zijn moeder, die niet zit te wachten op iemand met een andere huidskleur. Het bekroonde ‘Driving Miss Daisy’ van Alfred Uhry vertelt het hartverwarmende verhaal van de ontluikende vriendschap tussen Daisy en Hoke. In het zuiden van de Verenigde Staten, in de jaren vijftig en zestig het toneel van rassenrellen, proberen ze hun weg te vinden.

tekst: Alfred Uhry | vertaling: Teunkie van der Sluijs | regie: Agaath Witteman | spel: Anne Wil Blankers, Edwin Jonker en Iwan Walhain

“Dit theaterjuweel, geregisseerd door Agaath Witteman, munt uit door ontroerende details.” ★★★★ NRC
“Anne-Wil Blankers maakt in Driving Miss Daisy het verschil met een klein gebaar, oogopslag of stembuiging. de Volkskrant
“Anne-Wil Blankers weet haar personage goed te raken.” ★★★★ Theaterparadijs

Inleiding: Wilt u meer weten over deze voorstelling? Bezoek dan de inleiding. Hierin geeft de regisseur of een van de acteurs een toelichting op de voorstelling en het werkproces. Toegang: € 1,50 p.p. (voor Vrienden gratis) | Aanvang: 19.15 uur. Reserveren is gewenst.

Lees hier de recensie van het Brabants Dagblad>>

www.senf.nl

inclusief pauzedrankje | geen kortingen

Reacties & Recensies


do 29 nov 2018 20:15 - 21:45 uur Rabozaal toneel € 27,50 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

muziektheater
do 24 okt 2019 / 20:30 uur Senang TG Goed Gezelschap meer informatie
uit de regio
do 7 nov 2019 / 20:15 uur Bleeke Bet Toneelvereniging OOG meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden