Dolf Jansen Oudejaars 2019

De Dertigste van Dolf.

Op de poster ziet de nietsvermoedende theaterbezoeker een hoop vrolijkheid. En inderdaad, dit is de dertigste ‘Oudejaars’ die Dolf Jansen speelt. Maar in plaats van een feestelijke avond in Ziggo Dome of een eerbetoon in Carré, speelt hij tachtig keer in het hele land. Met veel energie fileert hij dit jaar en niks of niemand blijft gespaard.

regie: Jessica Borst | fotografie: Vilain & Gai.

NB Op speciaal verzoek van een gast komt er bij deze voorstelling een tolk Nederlandse gebarentaal met Dolf mee. De tolk die vanuit de zaal gezien links op het podium staat, zal de show vertalen naar gebarentaal. Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor doven en slechthorenden die ook gebruik willen maken van deze unieke gelegenheid om een voorstelling bij te wonen met een gebarentolk. Zij kunnen hun kaarten alleen kopen via de theaterkassa van Theater De Leest, e-mail theaterkassa@deleest.nl, tel. 0416-331751.
Uiteraard kunnen mensen zonder gehoorprobleem de voorstelling ook bijwonen. Kaarten zijn te koop via de knop op deze pagina of de theaterkassa.

www.dolfjansen.com

inclusief pauzedrankje

Reacties & Recensies


wo 30 okt 2019 20:15 - 21:45 uur Rabozaal cabaret € 21,50 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

cabaret
vr 11 sep 2020 / 20:30 uur Gek van Paarden MK de Manvan meer informatie
cabaret
vr 20 nov 2020 / 20:15 uur René van Meurs Hunkert meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden