De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen (5+) Meneer Monster

In verband met de huidige coronamaatregelen kunnen wij een beperkt aantal bezoekers per voorstelling ontvangen. Om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen, hebben we een aantal maatregelen moeten treffen:

  • Bij deze voorstelling kunt u maximaal 4 kaarten per account kopen, waarvan maximaal 2 kaarten voor volwassenen (uit hetzelfde huishouden).
  • Bestel uw tickets uitsluitend online. Het is niet mogelijk om bij de balie van de theaterkassa kaarten te kopen, ook niet voorafgaand aan de voorstelling. 
  • De plaatsen worden ongeplaceerd verkocht. U kunt vooraf geen stoel kiezen. Wel kunt u uw voorkeur voor een rijenblok aangeven met bijbehorend tijdslot hoe laat u in het theater dient te zijn. In de zaal krijgt u door een medewerker plaatsen toegewezen.
  • Houd u alstublieft aan dit tijdslot! Alleen dan kunnen we voor iedereen een veilige omgeving garanderen.
  • Kinderen tot en met 12 jaar hoeven onderling én tot volwassenen geen 1,5 meter afstand te houden.
  • Jongeren van 13 tot 18 jaar hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden maar wel tot anderen (volwassenen).

Bekijk hier alle maatregelen van ons 1,5 meter protocol.


Prijswinnende familievoorstelling vol magische theatertoverij

Andy en Terry is gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan?

‘De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen’ is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Meneer Monster tovert het bizarre boek om tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij die al enkele theaterseizoenen furore maakt. In 2018 werd de voorstelling bekroond met de Zapp Theaterprijs en een Zilveren Krekel.

TheaterAtelier: workshop 'Maak je eigen boomhut' | 13.45 - 15.15 uur | vanaf 5 jaar
Hoe zou jouw boomhut er uit zien? Met een touwladder en een glijbaan? En een heleboel raampjes en een afdakje, om onder te schuilen? We maken een boomhut in het klein, met verschillende materialen, takken, papier, karton en nog veel meer. Laat je fantasie helemaal los gaan en bouw mee!
workshop € 4,- p.p.

fotografie: Matusiak, Sanne Peper

www.meneermonster.com

geen korting

Reacties & Recensies


zo 11 apr 2021 15:30 uur Rabozaal jeugd en familie € 14,50 Excl. € 0,90 ticketkosten (bij filmkaarten zijn GEEN ticketkosten. Worden automatisch verwijderd aan einde bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

toneel
wo 9 dec 2020 / 20:15 uur Een Goed Jaar Theatergroep Suburbia (Paul R. Kooij, Anneke Blok e.a.) meer informatie
muziek
vr 11 dec 2020 / 21:15 uur Marlijn Weerdenburg Marlijn Zingt meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden