De Oudejaarsconference 2020 Guido Weijers

LET OP! Maximaal 3 kaarten per account

In verband met de huidige coronamaatregelen kunnen wij een beperkt aantal bezoekers per voorstelling ontvangen. Om uw bezoek zo veilig mogelijk laten te verlopen, hebben we een aantal maatregelen moeten treffen:

  • Bestel uw tickets uitsluitend online. Het is niet mogelijk om bij de balie van de theaterkassa kaarten te kopen, ook niet voorafgaand aan de voorstelling. 
  • De plaatsen worden ongeplaceerd verkocht. U kunt vooraf geen stoel kiezen. Wel kunt u uw voorkeur voor een rijenblok aangeven met bijbehorend tijdslot. In de zaal krijgt u door een medewerker plaatsen toegewezen.
  • Houd u alstublieft aan dit tijdslot! Alleen dan kunnen we voor iedereen een veilige omgeving garanderen.
  • Kinderen t/m 17 jaar zijn niet gebonden aan de anderhalve meter regeling. Volwassenen vanaf 18 jaar mogen met maximaal 2 volwassenen (uit hetzelfde huishouden) naast elkaar zitten. 

Guido Weijers raast door het jaar met gitzwarte humor en intelligente grappen

Het jaar begon met een reusachtige fik aan de ene kant van de wereld, terwijl de andere kant compleet stilviel vanwege een minuscuul virusje. Cabaretier Guido Weijers is gelukkig terug om ons een keiharde lachspiegel voor te houden in het theater, de plaats waar nog alles mag worden gezegd. Puur en zonder filter. En lachen zal je! Weijers roast het nieuws, zaagt hoge bomen bij de knieën af en raast, alweer voor de tiende keer, dwars door het jaar heen. De tijdsgeest werd nog nooit zo scherp gevangen in een avond vol ongemakkelijke waarheden, gitzwarte humor en intelligente grappen. Het is vijf voor twaalf. Dus iemand moet confronteren. Iemand die makkelijk praten heeft. Daarom staat Weijers op.

www.guidoweijers.nl

inclusief drankje na afloop | geen kortingen

Reacties & Recensies


vr 2 okt 2020 20:15 uur Rabozaal cabaret € 30,00 Excl. € 0,90 ticketkosten (bij filmkaarten zijn GEEN ticketkosten. Worden automatisch verwijderd aan einde bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

cabaret
za 19 sep 2020 / 20:15 uur Marco Lopes Wees blij meer informatie
cabaret
wo 3 feb 2021 / 20:15 uur Yentl en de Boer Lacrimosa meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden