3 Musketiers, de Musical Het Brabants Muziek-Theater

2e rang: € 29,75 (excl. € 0,85 ticketkosten)

Winnaar ‘Beste Musical Drama 2017’ brengt nu 3 Musketiers, de Musical in het theater.


“3 Musketiers, de Musical heeft een verfrissende kwaliteit”, “De musical is boeiend en dat komt vooral door de razendknappe scènewisselingen” en “De productie kent een sterke rolbezetting met veel zangkwaliteiten, ook van het ensemble”. Lovende woorden van Brabants Dagblad over de nieuwste in een reeks succesvolle producties van Het Brabants Muziek-Theater.

3 Musketiers, de Musical vertelt het romantische verhaal van de jonge D’Artagnan, die zijn ouders verlaat om carrière te maken aan het hof van de Franse koning Louis de XIII. Onderweg naar het hof treft hij de lieftallige Constance, op wie hij op slag verliefd wordt. Ook ontmoet hij drie musketiers en samen met hen begint een groots en meeslepend avontuur. Met een triomfantelijk en tegelijkertijd diep triest einde is het een gevarieerde musical vol romantiek, actie, intriges en dramatiek. De door een live-orkest gespeelde muziek werd geschreven door het Nederlandse duo Bolland en Bolland, onder meer bekend van hits als Rock Me Amadeus en In The Army Now.

Het Brabants Muziek-Theater heeft vele bekende musicals op haar naam staan en staat daarmee steeds voor uitverkochte zalen. Recente producties zijn onder andere Jesus Christ Superstar, Aïda, Evita en Titanic. Deze laatste productie werd in 2017 bekroond met twee prestigieuze Amateur Musical Awards: Beste Musical Drama en Beste Mannelijke Hoofdrol. Laat u opnieuw door Het Brabants Muziek-Theater verrassen bij 3 Musketiers, de Musical!

www.brabantsmuziektheater.nl

geen kortingen

Reacties & Recensies


za 27 okt 2018 20:15 - 22:55 uur Rabozaal uit de regio € 20,00 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

uit de regio
do 7 nov 2019 / 20:15 uur Bleeke Bet Toneelvereniging OOG meer informatie
uit de regio
do 7 nov 2019 / 20:30 uur Doe(n) gewoon! Typisch Renate meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden