Brandweerman Sam Live! Het Grote Kampeeravontuur (2+)

Vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen.

In ‘Het Grote Kampeeravontuur’, een vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen belanden Brandweerman Sam en zijn vrienden in het bos bij Piekepolder. Op zoek naar een heel zeldzaam diertje, verdwaalt de ondeugende Norbert Puk en komt iedereen in gevaar. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden redden?

Kom verkleed!
Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of bosranger naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet!

Reserveer & win!
Maak kans op een kampeervakantie voor 4 personen inclusief toegang tot Mattel Play! Sevenum. Kans maken? Iedereen die een kaartje koopt (of al heeft gekocht) voor één van de voorstellingen van Brandweerman Sam in Theater De Leest maakt kans op deze prijs. Mattel Play! is een speelparadijs in Sevenum waar je allerlei kinderhelden kunt ontmoeten, waaronder Brandweerman Sam en Bob de Bouwer. De winnaar wordt in de week na de voorstelling bekend gemaakt. Theater De Leest neemt contact op met de winnaar van deze prijs.

fotografie: Prism Art en Design Limited

www.vanhoorne.com

Reacties & Recensies


zo 8 mrt 2020 13:30 - 14:30 uur Rabozaal jeugd en familie € 19,50 Excl. € 0,90 ticketkosten (bij filmkaarten zijn GEEN ticketkosten. Worden automatisch verwijderd aan einde bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

jeugd en familie
za 15 aug 2020 / 13:30 uur De Efteling Musical Jokie en Jet Reizen is een Feestje! meer informatie
cabaret
vr 11 sep 2020 / 20:30 uur Gek van Paarden MK de Manvan meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden