Boek & Theater Proeverij Presentatie: Wim Daniels

Georganiseerd door Theater De Leest en de Bibliotheek Waalwijk

Op deze bijzondere avond schotelen wij u de boeken die dit seizoen in een toneelbewerking in ons theater te zien zijn, op een luchtige manier voor. Er zijn korte boekpresentaties, gesprekken met bijzondere gasten en er worden theatertrailers vertoond. De avond wordt gepresenteerd door niemand minder dan taalkundige en schrijver Wim Daniels.

Te gast zijn regisseur Ignace Cornelissen, schrijfster Roos Schlikker en bibliotheek-collectioneur Tilly Pluk. Muziek wordt verzorgd door singer-songwriter Flemming.

Ignace Cornelissen vertelt over zijn werk als regisseur en in het bijzonder over Tonio, het toneelstuk naar de bekroonde gelijknamige roman van A.F.Th. van der Heijden. Ook komt de voorstelling De tolk van Java, de bestseller van Alfred Birney, aan bod, waarvoor Cornelissen de toneelbewerking schreef.

Roos Schlikker, schrijfster en columniste bij o.a. het Parool en Libelle, vertelt onder andere over haar werk als scriptschrijfster voor het toneelstuk ‘Doet Sneeuw Pijn’ naar het boek van Carolien Spaans.

Tilly Pluk verslindt als inkoper van boeken en films van de bieb alles wat los en vast zit. Zij zal kort de inhoud van de verschillende boeken toelichten.

U ontvangt naast aantrekkelijke kortingen op theaterkaartjes ook het boek ‘Nederland Leest’ helemaal gratis.

Boekvoorstellingen dit seizoen in De Leest:
wo 4 dec     DE TOLK VAN JAVA
wo 29 jan     HENDRIK GROEN - ZOLANG ER LEVEN IS
vr 7 feb       TIS HIER GEEN HOTEL
zo 9 feb       KONING VAN KATOREN (8+)
wo 19 feb    TONIO
wo 15 apr    DE AANSLAG
za 18 apr     DOET SNEEUW PIJN

entree inclusief consumptie

Reacties & Recensies


wo 13 nov 2019 20:30 - 21:45 uur Thermaflexzaal theatercollege € 2,50 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

cabaret
vr 11 sep 2020 / 20:30 uur Gek van Paarden MK de Manvan meer informatie
toneel
za 26 sep 2020 / 20:30 uur Debby Petter De liefde voorbij meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden