Blind Date - Muzikaal en cabaretesk entertainment Nationaal Theaterweekend

Een tipje van de sluier: Is het muziek, is het cabaret, is het theater of is het absurdistisch entertainment? Eén ding staat buiten kijf, dit trio staat garant voor een onvergetelijk avondje uit!

Op 26, 27 en 28 januari 2018 vindt de 3e editie van het Nationale Theaterweekend plaats in meer dan 70 theaters door heel Nederland. Theater De Leest doet - na het succes van vorig jaar - ook weer mee! Tijdens dit weekend kunt u in ons theater voorstellingen bezoeken voor slechts € 10,- per kaartje. Maar er zal nog veel meer gaan gebeuren! Houd deze site in de gaten voor meer nieuws over de voorstellingen en randactiviteiten.

“We willen bestaande en nieuwe bezoekers een fantastisch en verrassend weekend bezorgen en hopen dat ze een warm en goed gevoel krijgen bij het theaterbezoek’, aldus theaterdirecteur Sander Knopper.

Voorstellingen tijdens het Theaterweekend
Welke voorstellingen er tijdens het Nationale Theaterweekend te zien zijn in Theater De Leest blijft nog even geheim. Het programma wordt op 19 december tegelijkertijd met de andere 70 deelnemende theaters bekend gemaakt. U kunt wel al kaarten kopen voor deze voorstellingen, maar dan als Blind Date.

vr 26 jan 2018 20:15 uur Rabozaal cabaret € 10,00 all-in prijs ?

Wellicht ook interessant voor u

cabaret
wo 20 dec 2017 / 20:30 uur Marjolijn van Kooten Ik zie de bui al hangen meer informatie
cabaret
wo 10 jan 2018 / 20:30 uur Henry van Loon Sleutelmoment meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden