Beumer & Drost - Comeback (8+) Theaterweekend: voorstellingen € 10,-!

Op 26, 27 en 28 januari 2018 vindt de 3e editie van het Nationale Theaterweekend plaats in meer dan 70 theaters door heel Nederland. Theater De Leest doet - na het succes van vorig jaar - ook weer mee! Tijdens dit weekend kunt u in ons theater voorstellingen bezoeken voor slechts € 10,- per kaartje. Maar er zal nog veel meer gaan gebeuren! Houd deze site in de gaten voor meer nieuws over de voorstellingen en randactiviteiten.

Beumer & Drost - Comeback (8+)
“Het maakt niet uit hoe er over je gesproken wordt, als er maar over je gesproken wordt.”

Comeback. Dé muziektheatervoorstelling van het seizoen voor de hele familie. Zinderend theater met nieuwe tophits en filmische doorkijkjes in de wereld van de populaire tv-talentenshows.

Pjotr voelt zich muzikant in hart en nieren. Nog niet eerder trad hij op voor publiek en het licht van de schijnwerpers in een populaire talentenshow lonkt. Gouden bergen worden hem beloofd. Een handtekening op een onbeschreven blad is genoeg. Een contract voor een leven vol glitter, geld en aandacht. De kijkcijfers stijgen en stijgen. Maar welke prijs betaalt Pjotr voor zijn roem?

Comeback: over vriendschap en verlangen, oprechtheid en leugens, over misstanden en timing. Een ontroerende theatervoorstelling die meeslepender is dan welke televisieserie dan ook…

“Genadeloze satire op gemiddelde televisieavond” - Theaterkrant ★★★★
“ Vrolijke sneer naar maakbaarheid en reality-tv” - Het Parool ★★★★
…hilarische satire op reality shows”. “Extra vermakelijk is de videowand met BN’ers die gemene juryleden spelen” - De Volkskrant ★★★★

www.beumerendrost.nl

 

 

Reacties & Recensies


zo 28 jan 2018 15:15 - 16:15 uur Thermaflexzaal jeugd en familie € 10,00 Excl. € 0,85 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

theatercollege
za 19 jan 2019 / 20:15 uur Mr. Gerard Spong In Vertrouwen meer informatie
jeugd en familie
zo 20 jan 2019 / 14:00 uur Woezel & Pip Woezel & Pip en de tijdmachine (2+) meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden