Aquarium Pierre Bokma, Jacqueline Blom, Annick Boer e.a.

Inktzwarte komedie door sterrencast. "Een groot feest" ★★★★ (Theaterkrant)

Vier steracteurs, dé toneelschrijver van dit moment (Nathan Vecht) en topregisseur Aat Ceelen (De Verleiders): het is een klinkend theateraffiche! In de inktzwarte komedie ‘Aquarium’ betrekken tv-presentatrice Birgit en haar geliefde Walter samen een nieuw appartement. De nieuwe buurman doet iets bij de inlichtingendienst, maar wat, daar kan hij niks over loslaten. Als blijkt dat er een dossier over Walter bestaat, verandert het leven van het stel in een nachtmerrie.
tekst: Nathan Vecht ∙ regie: Aat Ceelen ∙ spel: Pierre Bokma, Jacqueline Blom, Annick Boer en Guy Clemens

"Aquarium is een geslaagde komedie met nachtmerrie-achtige accenten, die gelukkig te absurd zijn om van wakker te liggen" ★★★★ Telegraaf 
"Het spel moet aan het begin even op gang komen, maar daarna is het een groot feest", "het is een cadeau om Pierre Bokma in een komische rol te zien spelen" ★★★★ Theaterkrant


Inleiding: Wilt u meer weten over deze voorstelling? Bezoek dan de inleiding. Hierin geeft de regisseur of een van de acteurs een toelichting op de voorstelling en het werkproces. Toegang: € 1,50 p.p. (voor Vrienden gratis) | Aanvang: 19.15 uur. Reserveren is gewenst.

www.toptheater.nl

inclusief pauzedrankje

Reacties & Recensies


do 22 mrt 2018 20:15 - 21:45 uur Rabozaal toneel € 29,35 Excl. € 0,85 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

toneel
do 20 dec 2018 / 20:30 uur Laatste paar dagen Kees Hulst en Esther Scheldwacht meer informatie
bijzonder
do 10 jan 2019 / 20:15 uur De Indië Monologen Eric Schneider, Kester Freriks e.a. meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden