Acting Out | Theaterfestival KCW 2019 BLOKJE 4 18.00 -19.00 u Jongeren 12-18 jr en Th.Volwassenen

Theaterfestival Acting Out is het jaarlijkse theaterfestival van Kunstencentrum Waalwijk. Naast 5 blokken met voorstellingen, zijn er diverse andere activiteiten waaronder een theaterspeurtocht, live-muziek, een photobooth en lekker eten!

Theater jongeren: Jaylinn en Juliette

Juliette en Jaylinn , allebei 14, zitten bij elkaar in de klas. Ze zijn totaal verschillend. Bij Jaylinn thuis eten ze alleen chips en patat. En Juliette moet van haar moeder op hockey en naar het VWO. Dus vriendinnen zullen deze twee niet worden. Althans… In een wereld vol meningen van vrienden en bemoeienissen van ouders je eigen weg te gaan. Hoe doe je dat? Deze herkenbare humoristische voorstelling gaat over vriendschap en voor jezelf opkomen.

Theater volwassenen: Wat is denken?
Ja, wat is dat eigenlijk, denken. Denk daar maar eens over na.

De spelers van de volwassengroep theater zijn met een heel bijzondere tekst aan de slag gegaan, geschreven door een echte filosoof. Wat daar uit is gekomen is geen voorstelling. Het is wel heel geestig en ook is het allemaal theater. Nieuwsgierig geworden.  Kom kijken naar deze filosofische, komische en zeer bijzondere ..uhm.. denkervaring. Wij denken de controle te hebben over wat we denken, maar ik denk dat we dat maar denken. `

 

Reacties & Recensies


zo 26 mei 2019 18:00 - 19:00 uur Thermaflexzaal uit de regio € 5,00 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

uit de regio
za 7 mrt 2020 / 20:30 uur Doe(n) gewoon! Typisch Renate meer informatie
uit de regio
zo 15 mrt 2020 / 12:00 uur Rondleiding door Theater De Leest Een kijkje achter de schermen meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden