Acting Out | Theaterfestival KCW 2019 BLOKJE 3 16.00 -17.00 u Theaterkids 9-12jr en Jongeren LINK

Theaterfestival Acting Out is het jaarlijkse theaterfestival van Kunstencentrum Waalwijk. Naast 5 blokken met voorstellingen, zijn er diverse andere activiteiten waaronder een theaterspeurtocht, een photobooth en lekker eten!

Blok 3:
Theaterjeugd 9-12 jaar: Hendrik de vierde, ongeschikt voor kinderen

Zitten er kinderen in de zaal? Is Koning Hendrik wel een koning? En wie zijn de mensen van het bureau? Komt het goed?  Met de show. Van de king.
The Show King. Met vuurwerk. Nog meer vuurwerk. En acts.

Mis het niet.

Theaterjongeren Link: Bobby B. 
een mindfuck down memory lane
Gerechtelijk Wetboek, artikel 934: "Ik zweer in eer en geweten dat ik de gehele waarheid en niets dan de waarheid zal zeggen"
Waar
Misschien waar
Met lichte twijfel waar
Half waar
Gelogen
Op een ijskoude nacht vieren elf jongeren een feestje. Totdat er iets gebeurt wat niemand van hen ooit zal vergeten. Nu, vijftien jaar later, zijn ze nog maar met z'n tienen en ligt de waarheid in het midden te rotten. Wat waar is en wat niet, is niet meer zo goed te zien.  Als je niet meer bent wie je was, kun je de waarheid dan nog rechtzetten? Waar moet je dan nog sorry voor zeggen?

 

Reacties & Recensies


zo 26 mei 2019 16:00 - 17:00 uur Thermaflexzaal uit de regio € 5,00 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

uit de regio
za 6 jun 2020 / 13:15 uur Acting Out | Theaterfestival KCW 2020 Blokje 1 13:15 tot 14:15 Th. Speeltuin Th. Kids Th. Jeugd meer informatie
cabaret
vr 11 sep 2020 / 20:30 uur Gek van Paarden MKdeManvan meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden