Acting Out | Theaterfestival KCW 2019 BLOKJE 2 14.15 tot 14.55 uur Theaterkids 6-9 en 8-9 jaar

Theaterfestival Acting Out is het jaarlijkse theaterfestival van Kunstencentrum Waalwijk. Naast 5 blokken met voorstellingen, zijn er diverse andere activiteiten waaronder een theaterspeurtocht, live-muziek, een photobooth en lekker eten!

Blok2:
Theaterkids 6-7: Alice in Wonderland


Alice in Wonderland
Samen met de kids lazen wij het verhaal van Alice in wonderland en besloten zelf een script te maken. Er werden zelfbedachte scènes gemaakt, oplossingen bedacht en uitgetest met magische onderdelen. Het verhaal is iedereen welbekend: de opgroeiende Alice volgt een konijn dat te laat is. Maar waarvoor te laat? Alice komt in een wereld vol filosofische vragen. Wil je groot zijn of klein?

Theaterkids 8-9 jaar: Het verhaal ervoor...
Iedereen kent het verhaal van Assepoester. Maar weet u ook wat eraan vooraf ging? Voor de stiefmoeder het huis overnam. Voor de stiefzussen haar leven mochten verpesten. Wij vertellen u dat verhaal.  Het verhaal van voor de prins. Misschien is het niet het vrolijkste verhaal. Maar ook minder vrolijke verhalen moeten verteld worden. En als er dan heel goed gespeeld wordt. Dan is het toch weer een feestje om naar te komen kijken.

Reacties & Recensies


zo 26 mei 2019 14:15 - 14:55 uur Thermaflexzaal uit de regio € 5,00 Excl. € 0,90 ticketkosten (voor filmkaarten gelden GEEN ticketkosten, deze worden automatisch weer verwijderd aan het einde van het bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

uit de regio
za 7 mrt 2020 / 20:30 uur Doe(n) gewoon! Typisch Renate meer informatie
uit de regio
zo 15 mrt 2020 / 12:00 uur Rondleiding door Theater De Leest Een kijkje achter de schermen meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden