A Chorus Line Djemm!

De spectaculaire swingende dansmusical  A Chorus Line speelt zich af op een toneel in een Broadway theater waar een groep dansers auditie komt doen voor een rol. Het publiek krijgt een kijkje in hun levens en hun motieven om voor dit onzekere vak te kiezen. De voorstelling ging in 1975 op Broadway in première en staat te boek als een van de langstlopende musicals ooit. De show werd in New York meer dan zesduizend keer gespeeld en won negen Tony Awards. In 1985 volgde er een filmversie met onder meer Michael Douglas in één van de hoofdrollen.

A Chorus Line is de voorloper van tv-talentenjachten en laat de genadeloze afvalrace vol bloed, zweet en tranen van dichtbij zien. Door de briljante mix van zang, dans en meeslepend drama won de musical een regen aan prestigieuze prijzen, waaronder de eerder genoemde negen Tony Awards. Het stuk groeide wereldwijd uit tot een kaskraker en nummers als ‘I Hope I Get It’, ‘I Can Do That’, ‘What I Did For Love’ en ‘One’ werden regelrechte musicalklassiekers.

Musicalgroep Djemm! uit Waalwijk brengt deze unieke en spetterende musicalshow nu in De Leest. Een live orkest maakt het plaatje compleet. Wervelende dansen en zowel solo- als indrukwekkende ensemble zangnummers zullen deze wereldberoemde musical meer dan de moeite waard maken om mee te gaan beleven!

regie: Aukje Nieuwenhuijze | muzikaal leider: Ruud Verkoeijen

Verhuring

Reacties & Recensies


vr 1 okt 2021 20:15 uur Rabozaal uit de regio € 19,50 Excl. € 0,90 ticketkosten (bij filmkaarten zijn GEEN ticketkosten. Worden automatisch verwijderd aan einde bestelproces) ?

Reacties & Recensies


Wellicht ook interessant voor u

uit de regio
za 29 mei 2021 / 20:15 uur Trots op Massada Massada meer informatie
uit de regio
za 16 okt 2021 / 20:15 uur The Visit, de Musical Het Brabants Muziek-Theater meer informatie
Tip een vriend
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in uw agenda
* verplichte velden