Spaarpunten

Op dit moment is het nog niet mogelijk om Spaarpunten in te wisselen. Dit heeft te maken met de overgang naar onze nieuwe website die in september 2022 heeft plaatsgevonden. Zodra het wel weer mogelijk is Spaarpunten te verzilveren word je hiervan uiteraard op de hoogte gebracht. Nog even geduld dus.. 

 

Per euro die je besteedt aan professionele voorstellingen en films (excl. ticketkosten) spaar je 100 Leest-Spaarpunten.

De door jou gespaarde punten kun je inwisselen voor de helft van de normale entreeprijs van een kaartje van door Theater De Leest geselecteerde voorstellingen of films. Dit kun je zowel online als via de theaterkassa (balie of telefonisch) doen. De Spaarpunt-voorstellingen worden maandelijks bekendgemaakt via onze nieuwsbrief en op deze pagina. Vrienden van Theater De Leest ontvangen per seizoen 1000 extra spaarpunten per persoon (ter waarde van € 10,-).

Check jouw spaarpunten-saldo
Na inloggen kun je onder 'account - spaarpunten' jouw spaarsaldo terugvinden. Je kunt jouw spaarsaldo tevens opvragen bij de theaterkassa (openingstijden)

In september worden er weer voorstellingen en films bekend gemaakt waarvoor je de spaarpunten kunt inwisselen.

Voorwaarden

  • Spaarpunten zijn niet in te wisselen voor reeds gekochte kaarten;
  • Spaarpunten worden niet geaccepteerd als betaalmiddel voor de ticketkosten;
  • Spaarpunten zijn uitsluitend geldig in het seizoen dat je ze spaart;
  • Wanneer een voorstelling wordt geannuleerd en je hebt een entreekaart gekocht met spaarpunten, dan worden de bestede spaarpunten weer bijgeschreven bij jouw tegoed.