Jaap Reedijk

TheaterAtelier

Workshops voor kids

Een theatervoorstelling bekijken is natuurlijk superleuk. Maar een bezoek aan Theater De Leest wordt nog leuker als je zelf je handjes mag laten wapperen.

Op verschillende momenten in het jaar organiseert ons theater, in samenwerking met Kunstencentrum Waalwijk, TheaterAtelier (spreek uit tejaateratteljee) workshops. Je krijgt dan een superleuke workshop vóór of na de voorstelling, waarin je bijvoorbeeld een animatiefilmpje maakt, in de weer gaat met muziekintstrumenten of zelf theater speelt. Ook leuk als uitbereiding op een kinderfeestje!

De workshops zijn te bestellen in het bestelproces van de betreffende voorstelling. Reserveren kan tot uiterlijk één week voor de voorstelling.

Workshop bij de voorstelling voor slechts € 4,- extra!

___________________________________________________________________________________________________________

zondag 17 december

Titus & Fien - Winterrevue (4+)

Beeldende workshop | 2x: 12.00 - 13.00 uur en 14.30 - 15.30 uur | vanaf 4 jaar
De workshop van 16.00 uur is uitverkocht

Lekker GEKKER DAN GROEN, verkleden en schminken moet je doen!
Maak een gek en natuurlijk groen “feestbeestpak” voor een gezellig feestje! Maak een gekke beestenhoed, beestenpruik, of iets anders wat je meteen kunt aantrekken met allerlei materialen en schmink je gezicht feestelijk gek en groen!


zondag 19 maart

De scheepsjongens van Bontekoe (9+)

Theater workshop | 13.00 - 14.00 uur | vanaf 9 jaar

Ga je mee op een ruig avontuur, met stoere zeebonken en raddraaiers? Een spannende reis over zee, naar een ver land! Wat kom je onderweg tegen? Een storm, een zeemonster, of... Bereik je het verre land wel zonder kleerscheuren?


zondag 2 april

De Vliegende Hollander (7+)

Beeldende workshop | 12.45 - 14.15 uur | vanaf 7 jaar

Ga je mee op avontuur en maak je eigen spookschip op een woeste zee in een soort kijkdoos, waarvan onderdelen echt kunnen bewegen! Een avontuur in het klein! Wat is er allemaal te zien op jouw spookschip? Wat kan er allemaal bewegen en hoe woest zijn de golven?


zondag 7 mei

De regels van Floor (8+)

Dansworkshop | 14.45 - 15.45 uur | vanaf 8 jaar

Lekker dansen; helemaal in de stijl van die stoere Floor!

Voorstellingen