The Full Monty

M-workx
vr 16 jun ’23 - za 17 jun ’23

De hitmusical The Full Monty komt naar De Leest!

Gaat M-workx uit de kleren?

Vorig jaar bracht Musicalgroep M-workx uit Waalwijk als hun allereerste productie 'All Shook Up' op de planken in Theater De Leest in Waalwijk. Het enorme succes van de voorstellingen smaakte zeker naar meer en dus heeft de groep de rechten aangekocht van de doldwaze en zeer komische musical 'The Full Monty'!

Deze Engelse term betekent vrij vertaald: Niet alleen je truitje en je schoentjes uit, maar echt de hele zooi.... Gaan de leden (30+) van M-workx op 16 en 17 juni 2023 volledig uit de kleren op het podium van Theater De Leest? Voor het antwoord op deze vraag zul je toch echt kaarten moeten gaan bestellen om zelf de voorstelling te gaan aanschouwen. Het script is super komisch, dus het belooft een hele leuke musical te worden. De cast van M-workx o.l.v. regisseuse en choreografe Aukje Nieuwenhuijze en muzikaal leider Ruud Verkoeijen gaat weer een geweldige, met veel humor doorspekte, feel good musical neerzetten. Ook deze keer onder begeleiding van een live orkest!

Het verhaal van 'The Full Monty' gaat over een zestal mannen die werkeloos zijn geworden nadat de staalfabriek waar ze werkten, een ontslagronde heeft doorgevoerd. Bij toeval horen ze dat de kaarten voor een optreden van 'De Chippendales' super duur zijn. Dan ontstaat het lumineuze idee om daar iets mee te gaan doen. Een heerlijk avondje uit plannen? Zet dan 16 en/of 17 juni 2023 zeker in de agenda en reserveer nu je tickets!

Verhuring