Nick van Ormondt

Assepoester De Musical (4+)

Van Hoorne Entertainment met Aimée de Pater, Kelvin Wormgoor e.a.
zo 21 mei ’23 13:30 en 16:00

Betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid en schitterende kostuums

Van Hoorne Entertainment heeft een mooie naam opgebouwd met het bewerken van sprookjes tot betoverende familiemusicals. Met ruim 125.000 bezoekers per theaterseizoen zijn de voorstellingen regelrechte publiekstrekkers. In ‘Assepoester De Musical’ komt het wereldberoemde verhaal tot leven waarin een meisje door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, maar met behulp van een goede fee de kans krijgt haar eigen dromen na te jagen.

Uiteraard zal ook in deze sprookjesvoorstelling een flinke doses humor niet ontbreken. Zo zullen Assepoesters stiefmoeder, haar stiefzus en stiefbroer zorgen voor hilarische momenten. Door de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid en schitterende kostuums staat in deze familiemusical niets een lang en gelukkig leven meer in de weg.

Kom verkleed!
Kom verkleed naar het theater en meld je voor aanvang van de voorstelling aan bij de sprookjesbalie voor de verkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt na afloop van de voorstelling beloond met een sprookjesachtige prijs.

www.assepoesterdemusical.nl

geen korting

Meet & Greet
Na de voorstelling kun je alle acteurs in het echt ontmoeten, tijdens een uitgebreide meet & greet in de foyer van het theater.

Credits

cast: Aimée de Pater, Kelvin Wormgoor, Stijn Mac Gillavry, Mitch Blaauw, Marisa van der Meer, Iris Warmolts e.a. | regie: Bas Groeneberg | fotografie: Levin de Boer