Annemieke van der Togt

SOLO stories | Soy Kroon

Nu ik je zie - naar het boek van Merlijn Kamerling
za 20 mei ’23 20:30

Een zoektocht van een zoon naar zijn vader, naar het boek van Merlijn Kamerling

Tien jaar na de zelfverkozen dood van zijn vader, ontwaakt de 21-jarige zoon uit een roes. Waarom lukt het hem niet om iets van zijn leven te maken? Misschien ziet hij weer iets van een toekomst als hij het verleden in de ogen durft te kijken. Als een detective gaat hij op zoek naar sporen van zijn vader. Hij ondervraagt familieleden, vrienden en collega’s als getuigen. Maar hoe intensiever hij speurt naar zijn vader, hoe meer hij zichzelf tegenkomt. 

‘Nu ik je zie’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van Merlijn Kamerling, over zijn verhouding tot zijn vader Antonie. Het is een verhaal over uitgestelde rouw, over volwassen worden en over de zoektocht naar je eigen identiteit. Het grote multitalent Soy Kroon speelt deze bijzondere solo over een onverwacht sterke bloedband. Van de makers van ‘Ma’ en ‘In het licht’.

www.solostories.nl

geen korting

Inleiding: Wilt u meer weten over deze voorstelling? Bezoek dan de inleiding. Toegang: € 1,50 p.p. (voor Vrienden gratis) | Aanvang: 1 uur voor aanvang van de voorstelling. Reserveren is verplicht.

Publieksreacties na de eerste try-out:


‘Zo knap gedaan! Boeiend, grappig, aangrijpend en mooi.’

‘supergoede voorstelling’

‘Ik denk dat er geen betere vertolker voor dit stuk zal zijn’

‘Wauw wat ontzettend knap gespeeld. Een verhaal van een ander zo in je eentje vertolken. Diep respect!’

‘ik vond het best fijn dat het ondanks dat het een moeilijk onderwerp is, dat het niet heel duister was’

‘herkenning voor iedereen die het verhaal kent, maar zo gespeeld dat het ook te volgen is voor als je het niet kent’

Credits

oorspronkelijk script: Marc Veerkamp | regie: Benno Hoogveld | spel: Soy Kroon | muziek: Rik Ronner | licht- en decorontwerp: Mike den Ottolander