Robin Hood de musical (8+)

Nationaal Jeugd Musical Theater
zo 16 apr ’23 14:30 - 16:10
  • 16 apr ’23
    14:30 - 16:10
    Rabozaal

Jonge talenten in een musical die je hart zal stelen

In de voorstellingen van het Nationaal Jeugd Musical Theater, Nederlands grootste kweekvijver van musicaltalent, kun je de sterren van morgen aan het werk zien. De makers van ‘Alice in Wonderland’ en ‘Kruistocht in Spijkerbroek’ komen met een familiemusical die je hart zal stelen: ‘Robin Hood’.

Wanneer Marian na jaren terugkeert naar het kasteel in Nottingham, schrikt ze van hoe de stad eraan toe is. Na de dood van de koning, haar vader, heeft de meedogenloze sheriff de macht gegrepen. Marian voelt zich machteloos, maar dan staat er plotseling een held op, die zich aansluit bij een bende vogelvrijverklaarden in het bos van Sherwood: Robin Hood. Hij steelt van de rijken en geeft aan de armen. Wie is hij eigenlijk? En zal hij erin slagen het recht te doen wederkeren?

Win het bordspel 'De Avonturen van Robin Hood'

Koop je of heb je al kaartjes voor deze voorstelling dan maak je niet alleen zelf de spannende musical mee, maar maak je ook kans om het spannende verhaal thuis voort te zetten. Het bordspel 'De Avonturen van Robin Hood' is onlangs Speelgoed van het Jaar 2022 in de categorie Familiespellen geworden! Door het winnen van het familiespel kruip je zelf in de huid van de dappere Robin Hood, Maid Marian, Little John en Will Scarlet. Alles draait om samenwerken om de reis te kunnen maken door Sherwood Forest. Door het gemak waarmee je in het spel wegwijs wordt gemaakt, is het spel geschikt voor jong en oud. Trek ten strijde en vecht tegen de ongelijkheid!

www.robinhoodmusical.nl

Credits

script, muziek en regie: Elise Berends | choreografie: Ashley Veldhuyzen | spel: jongeren van het NJMT en professionele volwassen acteurs