Viride Strijkkwartet

Kanjers in De Leest
koffieconcert
zo 21 apr ’24 11:30
  • 21 apr ’24
    11:30
    Kleine Zaal

Jonge talentvolle musici, die aan het begin van hun carrière de kans krijgen podium ervaring op te doen. Soms zijn zij nog maar nét, of net nog niet afgestudeerd van het conservatorium. De concerten hebben een informeel karakter. Een vaste interviewer zorgt voor kennismaking met ‘de mens achter de musicus’.

Viride Strijkkwartet - Salomé Bonnema (viool), Nadia ten Kate (viool), Sedna Heitzman (altviool), Jurre Koopmans (cello)

Het Viride Kwartet bestaat uit violistes Salomé Bonnema en Nadia ten Kate, altvioliste Sedna Heitzman en cellist Jurre Koopmans. De leden werden al op jonge leeftijd vrienden tijdens hun periode op de School Voor Jong Talent van het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Daarna zijn zij alle vier doorgestroomd naar de bacheloropleiding van datzelfde conservatorium. Verschillende keren zijn de vier virtuoze muzikanten te horen geweest op nationale televisie, en hun concerten zijn al vaker live uitgezonden door NPO Radio 4. Eveneens hebben ze concerten kunnen geven in allerlei beroemde zalen, zoals het Koninklijk Concertgebouw.

inclusief koffie/thee/ranja

Meer Kanjers in De Leest

De andere koffieconcerten zijn op zondag 5 november 2023 en zondag 4 februari 2024.