Aisha Zeijpveld

Kasper van der Laan

Warm
wo 10 apr ’24 20:15

Genomineerd voor de Poelifinario, de cabaretprijs voor de theatermaker(s) met het meest indrukwekkende programma van het afgelopen seizoen.

Is het cool, chill, fresh of hot? Het is Warm, de nieuwe voorstelling van Kasper van der Laan.  Absurd, onvoorspelbaar, ontwapenend en hilarisch (en sexy). Kasper blijft aanstormen en is ongekend grappig. Kasper gaat nooit meer weg. Ontdek deze unieke cabaretier.  

Kasper van der Laan gooide hoge ogen met zijn bejubelde debuutvoorstelling 1 Kilo. Ook zijn tweede voorstelling werd WARM ontvangen. ‘Het is meteen weer duidelijk waarom zijn tweede voorstelling er een was om naar uit te zien.’ (Volkskrant ★★★★), ‘Met Warm heb je een knotsgekke avond, waarop het geregeld onbedaarlijk lachen is’ (NRC★★★★). 

Kasper van der Laan werd in 2020 genomineerd voor de Neerlands Hoop voor zijn voorstelling 1 Kilo, werd door de Volkskrant verkozen tot het comedytalent van 2019, hij was de publiekswinnaar van het Leids Cabaret Festival 2018 en is lid van Comedytrain.  

www.kaspervanderlaan.nl
www.bunkertheatertheaterzaken.nl

inclusief (pauze)drankje

Credits

tekst en spel: Kasper van der Laan | licht en geluid: Wilbert Hietbrink | klankbord: Micha Wertheim | decor: Man met de hamer | geluidseffecten: Mat Wijn