Nina de la Parra

Make Women Come
vr 15 mrt ’24 20:30

Rauwe, humoristische, overrompelende, grenzen verkennende, hokjes doorbrekende theatertornado.

Overal waar vrouwen wonen, wil Nina de la Parra spelen. O, en overal waar mannen wonen trouwens ook. Want hoewel we echt ons best doen elkaar beter te begrijpen, valt er nog zoveel te leren, bij elkaar te brengen, uit te schreeuwen, te bespreken, verlangen, te voelen en te lachen. Om waar we nu staan, onze afkomst, onze toekomst. En wat is er dan een beter medicijn dan de rauwe, humoristische, overrompelende, grenzen verkennende, hokjes doorbrekende theatertornado van Nina de la Parra. Kind van twee landen, dochter van toneel en comedy, sister van iedere vrouw.

Over Nina de la Parra
Nina de la Parra groeit op als kind van een Surinaamse vader en een Nederlandse moeder in Amsterdam. Ze is een Nederlands theatermaker, performer, toetsenist, zangeres en muziekschrijver.
 
Haar eerdere programma’s ‘Gods Wegen’ en ‘Blood Bitches’ – samen met Sanne Landvreugd – werden unaniem bejubeld. Eerstgenoemde won de cabaretprijs Neerlands Hoop en de tweede werd genomineerd voor de Cabaret Collectie van het Nederlands Theaterfestival. De jury sprak van ‘een ijzersterk feministisch cabaretpamflet dat rake klappen uitdeelt, ontroert en ontwapent’.

www.ninadelaparra.com

NB Deze solovoorstelling is in plaats van de aangekondigde voorstelling BloodBitches.