Grijs Gedraaid

Kamerata Zuid met Maaike Ouboter e.a.
zo 17 dec ’23 15:00 - 16:30

Een middag vol muziek, dans en creatie. Beleef het samen!

‘Grijs Gedraaid’ is genieten voor generaties! Wie neem jij mee naar het theater om samen onvergetelijke herinneringen te maken?

In dit interactieve programma word je uitgenodigd om niet alleen te luisteren naar klassieke werken, maar ook om mee te zingen met bekende Nederlandstalige nummers, zoals ‘Sinds 1 dag of 2’ van Doe Maar en ‘Zing, vecht, huil, bid’ van Ramses Shaffy. Daarnaast beweeg je mee vanuit je stoel met choreograaf Andrew Greenwood en haal je muzikale herinneringen op met Eva Durlacher. Niets moet, alles mag tijdens een middag vol verbinding door middel van muziek, beweging en creatie.

De middag wordt geopend met muziek van singer-songwriter Maaike Ouboter die 10 jaar geleden met haar debuutsingle ‘Dat ik je mis’ heel Nederland wist te raken. Samen met het 22-koppige orkest Kamerata Zuid zal zij haar eigen Nederlandstalige nummers (inclusief liedjes van haar laatste album ‘Harnas van Glas’) en andere bekende Nederlandstalige nummers afwisselen met prachtige klassieke stukken.

Kom in beweging vanuit je luie theaterstoel onder begeleiding van danser en choreograaf Andrew Greenwood van Switch2Move; met zijn bewegingsprogramma zet hij de deur open voor onderling contact. Samen met Eva Durlacher ga je in gesprek over muzikale herinneringen op een creatieve manier.

Kom naar Grijs Gedraaid®, geniet van een middag vol muziek, dans en creatie en beleef het samen!

www.kameratazuid.nl

geen korting