Cees en de Wolf

Cees van Kempen
wo 18 okt ’23 19:30
  • 18 okt ’23
    19:30
    Kleine Zaal

Kinderen t/m 12 jaar gratis toegang!

Cees van Kempen leefde drie jaar tussen de wolven, wat leidde tot de veelbekeken film (nogmaals bij ons te zien op 17 oktober) en een fotoboek. Maar Cees heeft nog veel meer te vertellen en dat doet hij in deze multimediale voorstelling, waarin hij jong (vanaf 6 jaar) en oud meeneemt langs de avonturen die hij beleefde.

Na 150 jaar is de wolf terug in Nederland. De aanwezigheid van het grootste roofdier in ons land wordt door de een gezien als een aanwinst, door de ander als een gruwel. Welke impact heeft de wolf op het bos en de andere dieren, zoals de vos, de das, de herten en het wilde zwijn? Wat verandert er allemaal in de natuur als er wolven zijn en wat betekent de terugkeer voor ons? En waarom zien we de wolf al sinds de oudheid als speciaal wezen? Hij komt immers voor in vele sprookjes en sagen.

Cees van Kempen leefde drie jaar tussen de wolven en vond het antwoord op vele vragen. Het leidde tot een veelbekeken film en een fotoboek. Maar Cees heeft nog veel meer te vertellen en dat doet hij in deze multimediale voorstelling, waarin hij jong en oud meeneemt langs de avonturen die hij beleefde. Welkom in de wondere wereld van de wolf.

www.iwp-wildlife.com
www.wolfboek.nl

Nationale KinderTheaterWeek

Deze voorstelling voor volwassenen en kinderen is onderdeel van de Nationale KinderTheaterWeek.

Klik hier voor meer informatie