Annemieke van der Togt

Renée van Wegberg & Bettina Holwerda

#perfect
wo 1 mrt ’23 20:15

Een theaterconcert met herkenbare verhalen door vrouwen van nu 

Kijk, het moederschap is prachtig, net als het hebben van een fijne relatie. En als je dan ook nog leuk werk hebt, is dat helemaal fantastisch. Je zou zeggen #perfect. Maar als je na een gebroken nacht weer eens met donkere wallen te laat op een afspraak verschijnt, of je staat stiekem chocola te eten achter de deur van het keukenkastje, uit het zicht van de kinderen, dan voelt het toch allemaal een beetje anders.

‘#perfect’ is een theaterconcert met mooie luister- en meezingliedjes en herkenbare en hilarische persoonlijke verhalen van vrouwen van nu. Vrouwen zoals Renée van Wegberg en Bettina Holwerda, al jaren leading ladies in het theater. Over het hebben van jonge kinderen, een succesvol huwelijk, scheiden, een samengesteld gezin en het runnen van een onderneming. Serieus waar nodig, maar met veel humor, zelfspot en vooral vocaal vuurwerk! Regel een kaartje, een oppas, ga lekker achterover zitten en geniet.

www.atnext.nl

inclusief (pauze)drankje

Credits

regie: Joep Onderdelinden | zang: Renée van Wegberg en Bettina Holwerda | muzikale leiding, bas, gitaar en zang: Berry Janssen | piano, toetsen en zang: Ivo Schols | drums en percussie: n.n.b.