De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens

Stemmen: Jon van Eerd, Anna Drijver
do 23 feb ’23 - zo 26 feb ’23
  • Let op met kinderen tot 6 jaar
  • Geweld
  • Angst
€ 6,00 – € 9,25

Oscar-nominatie voor Beste Animatiefilm. 

"De Gelaarsde Kat 2 is een avontuur dat je laat spinnen van plezier." - Kidsweek ★★★★

Beleef dit jaar elk avontuur alsof het je laatste is. Voor het eerst in ruim tien jaar presenteert DreamWorks Animation weer een nieuw avontuur in het Shrek-universum met de terugkeer van onze geliefde, melk drinkende, roekeloze, onbevreesde katachtige in De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens.

De Gelaarsde Kat komt erachter dat zijn passie voor gevaar en zijn minachting voor veiligheid hun tol hebben geëist. Hoewel hij zelf de tel is kwijtgeraakt, blijkt hij acht van zijn negen levens te hebben verspeeld. Om die levens terug te krijgen begint hij aan zijn grootste avontuur tot nu toe. 

In de Nederlandse versie worden de stemmen van Gelaarsde Kat en Kitty Poezelpootje opnieuw ingesproken door Jon van Eerd en Anna Drijver.

De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens
Regie
Joel Crawford
Cast
Jon van Eerd (Stem), Anna Drijver (Stem), Holly Mae Brood (Stem), Jody Bernal (Stem), Monic Hendrickx (Stem), Frank Lammers (Stem), André Dongelmans (Stem), Loek Peters (Stem), Murth Mossel (Stem), Joanne Telesford (Stem), Sarah Nauta (Stem), Julia Nauta (Stem), Niels van der Laan (Stem), Jeroen Woe (Stem)
Speelduur
105 min
Taal
Nederlands gesproken
  • Let op met kinderen tot 6 jaar
  • Geweld
  • Angst