Casa Coco

Joke Bruijs, Gerard Cox, Richard Groenendijk
zo 18 dec ’22 - do 22 dec ’22
  • Niet schadelijk / alle leeftijden
  • Grof taalgebruik
€ 23,00

Casa Coco is een oer-Hollandse en onvervalste Rotterdamse romcom voor oud én jong

De Rotterdamse Pleun runt al jaren Casa Coco, een pension voor bezinning en rust op Bonaire. De Rotterdammers uit haar eigen kennissenkring komen graag langs voor een heerlijke vakantie met elkaar. Dit najaar ook Pleun’s jeugdliefde Toon die, nadat zijn vrouw heeft aangekondigd van hem te willen scheiden, met een bevriend echtpaar mee komt om zijn problemen onder de Antilliaanse zon te doen vergeten. De twee ex-geliefden hebben elkaar jaren niet gezien. Doordat Pleun uit het niets 50 jaar geleden Toon verliet en naar Bonaire vertrok, valt Toon van het ene probleem weer terug in het andere. Vinden de twee jeugdliefdes elkaar weer terug onder de Caraïbische zon? 

Zondag 18 december| Ontbijtfilm

Eenmaal per maand op zondagochtend kun je in Theater De Leest uitgebreid ontbijten en daarna genieten van een film. Vanaf 10.00 uur ben je van harte welkom voor het filmontbijt en om 11.00 uur begint de film. Prijs is inclusief ontbijt. 

Reserveren
In verband met de inkoop zijn kaarten inclusief ontbijt tot vrijdag 16 december 13.00 uur te reserveren. Daarna is het uitsluitend nog mogelijk om losse filmkaarten te bestellen.

Casa Coco
Regie
Bob Wilbers
Cast
Joke Bruijs, Gerard Cox, Richard Groenendijk, Loes Luca, Katja Schuurman, Oscar Aerts, Pamela Teves, Gijs de Lange, D'Shantee Rihaynnah Soliana, Tania Kross, Frederique Spigt, Chris Tates, Brûni Heinke, Carolien van den Berg, Nerah Dundas, Mike Libanon
Speelduur
88 min
  • Niet schadelijk / alle leeftijden
  • Grof taalgebruik
Onderdeel van:
Ontbijtfilms