Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat (2+)

Nationaal Theaterweekend - Voor € 10,- naar het theater!
reprise
za 28 jan ’23 13:30 en 16:00

Extra leuk: Tussen 15.00 en 16.00 uur komt de echte Brandweer uit Waalwijk op het Vredesplein hun Brandweerwagen showen!

Op zoek naar de verloren schat in een spiksplinternieuw vlammend verhaal

Van redden krijgt Brandweerman Sam nooit genoeg, dus komt het populaire kinderidool weer met een spiksplinternieuw vlammend verhaal naar het theater. Met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunes en al zijn vrienden beleeft Sam ook ditmaal een spannend avontuur. Een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt een speurtocht georganiseerd. Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden? De piratenteams gaan op pad, maar als zich een dichte mist om het eiland verspreidt, staat Sam voor een moeilijke uitdaging. Je hoort het, het wordt alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden bij deze spetterende voorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties.

Knutsel jouw ooglapje

Wil jij, net als Norbert, ook een échte piraat zijn? Kom vanaf een uur vóór de voorstelling naar de foyer van De Leest en maak jouw eigen ooglapje. Nu op zoek naar die schat! 

Kom verkleed

Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of piraat naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet.