Daniël Kist

Fouten kun je leren...
za 4 feb ’23 20:30
  • 4 feb ’23
    20:30
    Kleine Zaal
    geannuleerd

Dit concert is helaas geannuleerd. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd. 

De stijl van Daniel Kist zijn muziek ligt in het verlengde van Bløf, Acda en de Munnik en Racoon. Hij speelt piano, studeerde in Londen aan het conservatorium en al sinds zijn eerste single wordt hij gesupport door radiozender 100%NL. Zijn single ‘Adem’ is intussen een klassieker daar, maar ook Giel Beelen (NPO2) heeft hem regelmatig in zijn studio gehad. In de zomer van 2021 bracht hij debuutalbum Blauwdruk in eigen beheer uit, maar al snel bood het label CTM Music hem een platencontract aan.

Naast artiest was hij altijd al een bekende toetsenist, zo speelt hij piano op vele grote radiohits van ánderen en voor diverse TV programma’s voor de band van Eric van Tijn. Ook was hij bandleider van o.a. Ruben Annink, maar vanaf nu krijgt zijn solo carriere alle prioriteit.

Want een platencontract, een theaterboeker en een flinke schare fans die alle songs woord voor woord meezingen: het theater wordt dè plek waar hij direct contact gaat leggen met zijn publiek. Een verrassende, interactieve voorstelling, waarbij geluk en verdriet elkaar kruisen. 2022 wordt hét jaar van Daniel Kist!

www.danielkist.nl