DOE(N) GEWOON!

Typisch Renate
Reprise
do 10 nov ’22 20:30 - 22:00

Als je een droom hebt over het maken van een eigen inspiratieshow dan denkt eenieder toch zeker: ‘nou, nou, doe maar gewoon’. Maar als die droom zo hardnekkig blijkt te zijn dat hij je niet meer loslaat dan komt er een moment dat je gaat denken maar ‘waarom niet’? Doen gewoon!

Dit overkwam de Waalwijkse Renate den Engelse. Een echte powervrouw met een overdosis aan positiviteit die bij menigeen al bekendheid geniet als enthousiast spreker. In 2019 bracht zij haar wervelende show ten tonele voor maar liefst drie keer een uitverkochte zaal. Ze trekt nog een keer haar stoute schoenen aan en gaat voor een reprise.

Ze neemt je mee in haar inspirerende reis vol passie, vuur en gedrevenheid. Ze schuwt hierbij niet om die vastgeroeste gewoontes en belemmerende overtuigingen aan te pakken om dromen te verwezenlijken. Sterker nog, deze gooit ze maar al te graag – samen met jou- overboord. Deze show wordt een feest van herkenning. Stilzitten is geen optie.  Laat je verrassen door Renate en zorg dat je er bij  bent op deze bij voorbaat al spraakmakende avond. Kaartje kopen…… DOEN GEWOON!

www.typischrenate.nl

Verhuring