Willem van Walderveen

Opvliegers Girls on Fire!

Antje Monteiro, Joanne Telesford en Hilke Bierman
di 31 jan ’23 20:15
  • 31 jan ’23
    20:15
    Rabozaal

Hét vriendinnenuitje van het jaar

Vriendinnen Antje Monteiro, Joanne Telesford en Hilke Bierman komen met een nieuwe aflevering van ‘Opvliegers’, de succesvolle feelgood-theaterserie. Een show vol bekende hits die elke vrouw kan meezingen, zoals ‘I’m Every Woman’, ‘Respect’, ‘Girls Just Wanna Have Fun’ en ‘Telkens weer’, afgewisseld met herkenbare, persoonlijke, ontroerende en hilarische verhalen. Want hoe 50 zijn deze vrouwen eigenlijk? Hoe houden deze carrièremoeders het vol in a man’s world? Hoelang kan Antje nog ontkennen dat ze in de overgang zit? Wat maakt Joanne zo’n hippe oma en is het waar dat Hilke worstelt met haar corrigerend ondergoed? Nooit gaven deze drie dames zich zo bloot, dus iedereen die zin heeft om mee te zingen, te dansen en zeker ook te lachen: kom vooral naar hét vriendinnenuitje van het jaar.

www.repentertainment.nl

inclusief (pauze)drankje

Iedere bezoeker krijgt een maand lang gratis Fit at Home cadeau!

Fit at Home is het grootste thuissportplatform van Nederland opgericht door Antje Monteiro. Fit at Home biedt meer dan 1.000 work-outs voor het hele gezin en daarmee maak je van je woonkamer je eigen yogastudio, fitnessclub of meditatieruimte. Fit at Home is het enige thuissportplatform dat 24/7 on-demand beschikbaar om te sporten waar en wanneer je maar wilt, thuis met één druk op de afstandsbediening van je tv, of via je telefoon of tablet. Oftewel: het Netflix van het thuissporten!

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je een ticket koopt voor de voorstelling heb je recht op 1 maand lang gratis Fit at Home. Een dag voorafgaand aan de voorstelling krijg je onze servicemail met daarin een vouchercode. Met deze vouchercode kan je de maand gratis Fit at Home verzilveren via onderstaande link. De vouchercode is te verzilveren t/m 30 april 2023. Het abonnement loopt automatisch door; na 1 maand op ieder gewenst moment stop te zetten.

Fit at Home

Credits

regie: Joep Onderdelinden | spel: Antje Monteiro, Joanne Telesford en Hilke Bierman